Bedrijfsfilm | Commerciële vlog

 

De bedrijfsfilm is nog altijd springlevend maar heeft inmiddels gezelschap gekregen van meerdere filmische manieren om je verhaal te vertellen. De bedrijfsfilm is nog altijd een eyecatcher op je website, op een beurs of als uiting op narrow casting (het uitzenden van informatie op beeldschermen in publieke ruimtes).

Met een bedrijfsfilm vertel je jouw verhaal op een creatieve, vernieuwende manier zodat je direct indruk maakt op je doelgroep. Wij gieten de bedrijfsfilm nog weleens in de vorm van een minidocumentaire als jij dat wenst en het verhaal zich daarvoor leent.

Naast de vele voordelen heeft een bedrijfsfilm het nadeel dat die snel kan dateren. De voortgang van je bedrijf en cameratechniek zorgen ervoor dat je film vaak al na een aantal jaar aan vernieuwing toe is.

Daarom adviseren wij om filmbudget niet in één keer te besteden, maar te spreiden over meerdere films. Korte, maar vooral ook actuele films zijn prima deelbaar op sociale media, maken je publiek nieuwsgierig en houden je organisatie fris. Je bedrijf gepresenteerd via je eigen professionele vlog, dat is waar je aan moet denken.

Nieuwsgierig geworden?

 

Vraag offerte aan