Walter Duijvestijn

Zoals ieder mens een verhaal heeft, zo is EVENBEELD een groot deel van mijn verhaal. Ontstaan vanuit liefhebberij en noodzaak. Ze gingen hand in hand en gingen over in een prachtig avontuur. Ik heb mooie mensen mogen ontmoeten en bijzondere verhalen mogen horen en filmen. Dat is waar ik van geniet en wat de essentie vormt van EVENBEELD. Ik geloof in de eenvoud en kracht van een mooi verhaal. Vaak bestaat alles wat mooi is uit liefde, toewijding, passie en hard werken. Als we die ingrediënten kunnen vangen met film, dan zal dat uw publiek voor langere tijd raken.

Misschien is het een idee om uw filmbudget te spreiden over meerdere en kortere films in een bepaalde periode. Wij hebben daartoe de commerciële ‘vlog’ filmstijl ontwikkeld (zie portfolio). Een relatief productie-arme, betaalbare manier van filmen die uw zaak en activiteiten altijd actueel houdt. Vertel uw verhaal met trots. Wij zullen het met plezier voor u vastleggen!

Walter Duijvestijn (1976) is een filmmaker, cameraman, editor en voice-over. Na zijn studie aan de HEAO, en een carrière in de IT en het uitzendwezen, is Walter de PABO gaan doen. In 2010 startte hij EVENBEELD.

Anne Kranenbarg

Anne Kranenbarg (1978) is met recht een creatieve duizendpoot. Na het afronden van de studie Interieurarchitectuur aan de Kunstacademie en de opleiding reclame- en publiciteitsvormgeving aan het CIBAP is ze o.a. werkzaam geweest als kleuradviseur, DTP-er, interieurarchitect, interieurtekenaar (3D) en binnenhuisadviseur. Met deze achtergrond en ervaring is ze vanaf 2014 gestart bij EVENBEELD. Haar kracht ligt bij het uitdenken van nieuwe concepten en het maken van tekst- en logo-animaties.

Over Evenbeeld

Wilt u uw organisatie eens op geheel eigen wijze onder de aandacht brengen? Wij produceren films, die voor verschillende media en toepassingen op maat gemaakt worden.

Deze opdrachtgevers gingen u voor: Waterschap Rijn en IJssel, TB Events, VGZ, RM Sotheby’s, Gallery Aaldering, Univé Stad & Land, Knippenborg Subsidieadvies, JEEN Bureau voor communicatie, Startwin Motors, Stichting Sutfene, Waterschap Zuiderzeeland, BBC’s Million Dollar Car Hunters, De Gouden Leeuw Groep, Rabobank Noord- en Oost Achterhoek, Hollands Pracht, Ferrari Munsterhuis B.V., Waterschap Aa en Maas, DRAMAGRILL REKLAME, Schuttelaar & Partners, Sterk! Buro, EMF Finance, Kindcentrum De Plotter, TT-Circuit Assen, Hurenkamp Men & Women, Scholengemeenschap ’t Beeckland, Openbare basisschool Lea Dasberg, Gemeente Zutphen, Kasteel Engelenburg e.v.a.